een gezond uitziende huid begint van binnenuit 

Je huid is je uithangbord van je zijn.

Het is het eerste wat mensen van je zien. De huid bepaald in grote mate de eerste indruk dat men van iemand krijgt. De Herbalife verzorgingsproducten zijn gegroeid vanuit de kennis van voeding. Ze helpen je een frisse en stralende huid te bezorgen. Met ingrediënten zoals antioxidanten, Aloë Vera, groene thee en glucosaminecomplex kan de uiterlijke verzorgingslijn van Herbalife je huid en haar tot in de puntjes verzorgen.

skin herbalife kempen
Herbal Aloë

Herbal Aloë

Verwen uzelf met weelderige texturen, verzacht uw huid met zijdezacht schuim. Laat uzelf inspireren door glimmende essentiële oliën en frisse, hippe geuren.

Onze klinisch geteste producten helpen u dagelijks optimale resultaten te behalen waaronder een zachtere, gladdere stralende huid en verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

Versterk
Herstel

SKIN

herbalife aloe
provence in herentals
herbalife skin men
ontbijt herbalife herentals
herbalife skin

snelle zichtbare resultaten

Ontdek Herbalife SKIN en onze Herbal Aloë lijn.
Onze persoonlijke verzorgingsproducten bevatten geen toegevoegde parabenen, geen toegevoegde sulfaten en zijn dermatologische getest.

Onze klinisch geteste producten helpen u dagelijks optimale resultaten te behalen waaronder een zachtere, gladdere, stralende huid en verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

herbalife skinparty

skin party

Drink genoeg water. Eet evenwichtig. Hydrateer.
We hebben allemaal heel wat over voor een gezonde mooie huid.

Regelmatig organiseren we een skin party.

Hierbij leggen we de producten uit aan de hand van een heuse party. Je gaat weten waar het woord work-shop vandaan komt.

Ideaal met je vriend(in) of als cadeau.

Je gaat buiten als herboren.