COACHES ANN & MARC

Jarenlang had ik last van een jojo effect

Sinds mijn jeugd heb ik altijd op mijn voeding moeten letten. Jarenlang had ik last van een jojo effect, 10 kilogram meer, 10 kilogram minder, weer op dieet, weer alle remmen los, …

Mijn man Marc daarentegen kon alles eten wat hij wou en bleef heel mager, maar had wel een gebrek aan vitaliteit.

7 jaar geleden werden we door een kennis uitgenodigd voor een infomoment over voeding en beweging. De resultaten van de bodyscan deden ons wel blozen, mijn vetpercentage zat in de oranje zone en mijn man zijn visceraal vet (= inwendig buikvet) zat zelfs in de rode zone, alhoewel hij van gestalte toch heel mager was. Samen hebben we er voor gekozen om met het FitPlan te starten en het een kans te geven.

Ann en Marc fit family

Vrij snel zag ik mijn lichaam in de positieve zin veranderen, maar het allerbelangrijkste was
dat ik me veel fitter en veel vitaler voelde.

WIJ VOELEN ONS NU FITTER DAN OOIT

Ook mijn man voelde zich vrij snel veel vitaler en zag zijn visceraal vet stilletjes aan verminderen. Doordat we ons veel beter in ons vel voelde zijn we ook samen met onze zoon beginnen sporten en zo is de “FitFamily” ontstaan.

Ondertussen ben ik 53 jaar, maar zo voel ik me echt niet. Ik voel me nu veel jonger en fitter dan toen ik 40 was. Wat het FitPlan met je lichaam kan doen, gewoonweg super.

Ondertussen is het voor ons gezin een Fit4LifePlan geworden.

Doordat we zelf ondervonden hebben wat voeding met je lichaam kan doen, willen we dit supergraag met jou delen. Door onze ervaring en de nodige opleidingen helpen we je graag naar de beste versie van jezelf. Ons doel is je goed in je vel te laten voelen en op lange termijn fit en gezond te blijven.

ONZE EIGEN TRANSFORMATIES