SPORT MET ONS MEE!

SAMEN FIT & GEZOND!

Weet je vaak niet welke oefeningen je moet doen om bepaalde lichaamsdelen goed te trainen? Loop je als een kip zonder kop rond in de sportschool? Mis je het trainen met andere mensen om je heen? 

Sporten bij onze gym in Herentals is de oplossing voor jou! Wij zijn een hechte community met een liefde voor sport en gezondheid. Elke week organiseren wij verschillende workouts om samen fit te blijven en het lichaam te trainen.

Wat je doel ook is, wij helpen, motiveren en begeleiden je verder! Sluit je aan bij onze FitFamily!

ontbijt herbalife herentals

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Fit Family staat voor je klaar met geweldige workouts, top coaching en een vakkundige begeleiding op maat. 

Wil je die (corona)kilo’s kwijt, spiermassa opbouwen of gewoon aan je conditie werken – wat je doel ook is, met Fit Family behaal je eindelijk die goals. Waar wacht je nog op?

De voordelen van onze workouts

✔ Onze Workouts zijn volledig gratis!
Je hoeft niet te betalen om mee te trainen met onze workouts. Je hebt ook geen abonnement nodig. Onze workouts zijn gratis en kun je altijd volgen.

✔ Onze Workouts zijn voor iedereen
Onze workouts zijn zowel voor mannen als vrouwen zeer geschikt. Van beginners tot gevorderden, voor jong en oud. De workouts zijn zo ontworpen dat iedereen mee kan doen, in zijn/haar eigen tempo.

✔ Een stok achter de deur
Een thuis online workout is niet voor iedereen weggelegd. Het is heel makkelijk om dan te denken; ik zit net lekker op de bank een serie te kijken.. Laat die workout maar zitten. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om op locatie in Herentals bij ons te trainen.

✔ Makkelijk aan de slag
In onze eigen gym in Herentals staat alles tot je beschikking. Onze materialen, maar ook onze persoonlijke begeleiding. Wij zijn er voor jou om je te motiveren en ondersteunen in je workout sessie.

 

21 day challenge

”Strive for Progress not Perfection”

GRATIS EN VOOR IEDEREEN

Elke week hebben we een speciaal weekprogramma met verschillende sportlessen.

  • Op dinsdag een HIIT workout om 19.30 uur
  • Op donderdag een Fitrun om 19.30 uur
  • Op zondag een Bootcamp om 10.30 uur.

We bieden verschillende lessen aan, zodat jij zelf kunt bepalen welke les je wilt volgen en welke les bij jou past. Lekker comfortabel en op jouw manier.

Sport je met ons mee? Neem dan contact met ons op via de onderstaande oranje knop om deel te nemen aan de workouts.