Ontdek je kracht

Herbalife 24 sportlijn
kwaliteit  & veiligheid

 

 

Of je nu rustig wat aan joggen doet of een topsporter bent, de Herbalife24® sportlijn heeft de producten die je nodig hebt om je te helpen voorbereiden, trainen en herstellen***. Als eerste 24-uurs sportvoedingslijn op de markt is het geen wonder dat meer dan 190 sportteams, atleten en evenementen over de hele wereld
Herbalife24 producten gebruiken om hen te helpen op hun best te presteren.

fitness herentals

24-uurs voedingondersteuning

De belangrijkste factoren die vermoeidheid tijdens het sporten veroorzaken zijn uitputting van brandstof (koolhydraten) & dehydratatie.
Met Herbalife24 is voeding één stabiel aspect waarop u kunt vertrouwen bij het verbeteren van uw prestaties, zodat u er zeker van kunt zijn dat u in topvorm bent.

fitness in herentals

Je staat er niet alleen voor!

 

Sinds kort hoef je zelfs voor professionele begeleiding niet meer naar de sportschool.

Met Fit Family is professionele hulp binnen handbereik. We helpen je graag je sportieve prestaties te verbeteren. En dit op elk niveau!

Of het nu fit worden, afvallen of spieropbouw is: we hebben altijd een topworkout voor je klaar.

Partners voor
Prestaties

24 hr

fit family fitness herentals
fit family at the garage
herbalife24 sport
Ann en Marc fit family
Hitt trainingen herentals

Gratis en voor iedereen!

Thuis sporten:
laagdrempelige en flexibel

Thuis sporten is een laagdrempelige manier om te starten met trainen. In je eigen huis kun je lekker jezelf zijn, omdat er niemand is die je tijdens het sporten zit aan te staren. Een bezet apparaat of iemand die vergeet zijn zweet af te vegen? Ook daar zul je in je eigen woning geen last van hebben. Vanuit huis sport je zoals jij dat wilt, in het comfort van je eigen woonkamer. Doordat je niet heen en weer hoeft naar de sportschool, bespaar je flink wat tijd (én geld).

Dreamteam weekprogramma

Active Body Fit

Het Dreamteam programma helpt u een verhoogd niveau van fitheid te krijgen door een reeks aan oefeningen die bestaan uit herhaling, geleidelijke opbouw en perioden van rust. Combineer voor maximale voordelen het programma met een slim voedingsschema dat uw lichaam ondersteunt voor, tijdens en na de oefeningen. Het uitvoeren van deze veilige en leuke oefeningen als onderdeel van een evenwichtige, actieve levensstijl zal u helpen uw fitnessregime op te stellen en zich daaraan te houden.