Contacteer ons

Heb je een vraag,
Wil je graag vrijblijvend informatie of advies,
Neem je graag gratis deel aan onze workouts,

Kom binnen in onze Fit Family.

Gewoon doen, geen enkele verplichting

Fit Family

Ann

Ann

Ik ben Ann en mijn passie is sport en voeding.
6 jaar geleden heb ik zelf ondervonden wat voeding met je lichaam kan doen. Ondertussen ben ik 52 jaar jong smile en voel me nu veel fitter en vitaler dan 10 jaar geleden en dat gevoel wil ik graag delen met jou. Ik vind het superfijn om voor anderen een meerwaarde te kunnen betekenen.
Mijn doel is je goed in je vel laten voelen en op lange termijn fit en gezond te houden.

Gsm: 0478/97.35.95
Mail: ann@fitfamily.be

Facebook ann hermans instagram ann hermans

Nick

Nick

Sinds kleins af aan ben ik iemand die altijd fanatiek bezig geweest is met sport. Uiteraard is voeding hier een enorm belangrijk deel van. Door mijn passie voor beide ben ik als student zijnde enkele familieleden en vrienden beginnen verderhelpen naar hun droomresultaten.
Dit is postief uitgedraaid en sinds enkele jaren help ik fulltime mensen verder rond sport, voeding en het creëren van een gezonde actieve levensstijl!

Gsm: 0477/48.59.60
Mail: nick@fitfamily.be

Facebook ann hermans instagram ann hermans

Marc

Marc

Ik ben Marc 55 jaar jong. Van achtergrond ben ik automechanieker en heb 20 jaar in de automobielinspectie gewerkt. 6 jaar geleden heb ik een volledige carrièreswitch gemaakt en ben begonnen met het helpen en begeleiden van mensen naar hun doelen. Dit kan zijn afslanken, spiermassa bijkomen, vitaliteit, kortom: “je beter voelen in je vel” Ondertussen begeleiden wij, samen met ons team een grote groep mensen in hun zoektocht naar gezondheid en vitaliteit.
Gewoon super.

Gsm: 0478/45.39.40
Mail: marc@fitfamily.be

Facebook ann hermans instagram ann hermans