Bedrijfspresentatie

bedrijf herbalife

Ontdek onze zakelijke mogelijkheid

Wij bieden je de mogelijkheid om met je eigen tijd tijd en toewijding jouw zelfstandige onderneming te starten, parttime of fulltime rondom je gezin, studie, baan of andere bestaande activiteiten. Je kan kiezen waar en wanneer je werkt, op welke manier je wilt werken, het bedrag dat je wilt verdienen en hoeveel moeite je erin wilt steken.

Ons bedrijf is gestart in 1980 en is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 90 landen. Vrijheid en ondernemerschap, dat is hét grote voordeel. De keuze is aan jou.

Je kan je activiteiten in je eigen tempo opbouwen in alle aangesloten landen, zonder dat het je huidige studie, baan of andere verplichtingen in gevaar brengt. Neem vrijblijvend deel aan onze presentatie.

Een extra inkomen

✔ Bepaal zelf hoeveel jij verdient
✔ Verdien een extra inkomen naast baan, gezin of studie.
✔ Maak je eigen agenda en heb tijd voor je gezin en hobby’s

 

Met onze zakelijke opportuniteit reiken wij jou een unieke én bewezen mogelijkheid aan voor het opbouwen van een extra inkomen of bijverdienste.

Wat zou het leuk zijn als jij op een leuke en ontspannen manier in alle vrijheid rond je gezin vanuit thuis kan werken, je eigen uren kan bepalen en op je eigen tempo kan werken.

Je kan starten wanneer het jou het beste uitkomt. Onze opportuniteit is perfect combineerbaar met jouw huidige werksituatie, baan of zelfstandige activiteit. Er is geen voorkennis of diploma vereist.

HERBALIFE CHAKES HERENTALS

Extra geld verdienen in je eigen tijd. Wat denk je daar van?

Met de juiste motivatie, de wil om bij te leren en een klein beetje inzet, kan jij elke maand een extra wederkerig inkomen opbouwen.

Ben jij iemand die niet voor de rest van je leven voor een baas wil werken en geen genoegen neemt met een basisinkomen?
Dan laten wij jou graag zien hoe het anders kan. Door met ons samen te werken, is het mogelijk om binnen korte tijd een extra inkomen te genereren. Op je eigen tempo, vanuit huis en met het comfort van je eigen woning.

Ik wil meer weten!